Anne Mogezomp-Heetkamp

 

Anne is begeleider bij Rouw en Verlies.

Wie ben ik? 

 

Mijn naam is Anne Mogezomp-Heetkamp en ben werkzaam als begeleider bij rouw en verlies vanuit mijn eigen praktijk. Daarnaast werk ik ook als back-office manager bij Opleidingen Land van Rouw.
Ik ben getrouwd met Henk, de vader van onze dochter en mijn 2 bonusdochters. Samen met het gezin en onze hond ben ik vaak in het bos te vinden. Ik geniet ontzettend van activiteiten met de familie, zingen, natuur en wandelen.

 

Wat is mijn specialiteit? 

 

Als verlies op je pad komt kan de wereld onder je vandaan worden geslagen. Kun je de weg kwijt zijn, overspoeld raken en snap je niet meer hoe het leven werkt. Maar soms heb je het verdriet aan de kant geduwd, omdat je anders niet staande bleef, na een tijdje (of lange tijd) komt het dan toch aan de oppervlakte en vraagt het om alsnog gezien te worden.

“Geen mens en geen mensenlot is te vergelijken met een ander mens en ander lot. Geen enkele situatie herhaalt zich en iedere situatie vraagt om een andere benadering.” Vicktor Frankl (De zin van het bestaan). Zo zie ik iedere begeleiding.

Met een open hart, compassie, luisterend oog ;-), inlevingsvermogen en humor, aangevuld met alle opgedane ervaring, kennis door opleidingen en cursussen, sta ik mensen graag bij, kijk ik samen en loop ik een stukje met hen mee.

 

Mijn motivatie om onderdeel te zijn van de lotgenotenkring? 

   

  Ik geloof in de kracht en het belang van lotgenoten. De sociale steun die het oplevert, de (h)erkenning bij jezelf en elkaar, een plek waar je je verhaal mag delen en kan leren door en van elkaar. Ik vind het fijn om een plek te creëren waar je je gehoord, gezien en gesteund voelt. Om van hier uit de veerkracht en het vertrouwen weer te vinden om het leven (met het verlies) weer vast te pakken.

  Praktijk informatie

   

  Soulshine Begeleiding
  Dominicanenweg 8
  6823 PN ARNHEM

  06 23200814


  anne@soulshine-begeleiding.nl
  www.soulshine-begeleiding.nl